AUSTRIA: TIROL
23 February 2019
JAPONIA: FUJI – MUNTELE SACRU AL JAPONEZILOR
24 February 2019

Bilet de îmbarcare spre… Râşnov şi mai apoi spre Japonia pentru a urca pe Muntele Fuji…

50 de dinozauri reuniţi pe un traseu ce străbate dealul Râşnovului, unii dintre ei iesindu-ţi în cale pe potecă, alţii așteptându-te să îi descoperi printre copaci. Arată atât de realist datorită materialelor din care sunt făcuţi, încât ai o tresărire atunci când te întâlneşti cu ei pe traseu. Îi poţi studia de aproape iar informaţii despre ei poţi afla citind panourile ce însoţesc fiecare exponat. Mici sau mari, dinozaurii vă vor fascina cu siguranţă ! – promit cei de la Dino Parc Râşnov.

* * *

Minutele alocate călătoriilor în jurul lumi le vom petrece în Japonia, drept pentru care vă provocăm la o ascensiune imaginară pe Muntele Fuji, cu vârful său impunător (la altitudinea de peste 3.700 de metri).

Ascensiunea pe munte nu este deloc un lucru neplăcut. De-a lungul potecilor care urcă spre vârf au fost ridicate temple pitoreşti şi pavilioane comerciale, unde pelerinii şi turiştii se pot odihni, pot servi masa şi pot cumpăra suveniruri.

* * *

Vă aşteptăm astăzi 24 februarie 2019, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.