Bilet de îmbarcare spre… Bucovina în Ţara Dornelor şi mai apoi… către Spania, în apropierea Barcelonei, pe Muntele Montserrat
7 April 2019
Calatorie in jurul lumii – sambata 13 aprilie ora 19.00
13 April 2019

Bilet de îmbarcare spre… Vatra Dornei şi apoi către Spania, la Toledo

Faimoasă pentru serviciile sale balneare încă din secolul al XIX-lea, Vatra Dornei este cunoscută şi astăzi ca o staţiune pentru toate vârstele, adresându-se atât persoanelor care doresc să se odihnească într-un bioclimat tonic stimulent cu influenţă benefică asupra sistemului nervos. Astăzi spunem povestea staţiunii balneoclimaterice şi o pornim la pas prin oraş să aflăm poveştile clădirilor cu parfum de epocă.

* * *

Apoi ne îmbarcăm pentru Castilla – La Mancha sau altfel spus chintesenţa Spaniei, cu vaste podişuri presărate cu mori de vânt şi castele. Aceasta este destinaţia noastră în cele 15 minute rezervate călătoriilor în jurul lumii, când vă propunem un drum imaginar printre plantaţii de măslin, podgorii şi sate medievale. Concret, astăzi vom ajunge în Toledo – oraşul celor trei culturi, depozitarul a peste 2.000 de ani de istorie. 

* * *

Vă aşteptăm astăzi 13 aprilie 2019, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.