Teatrul InDArt deschide stagiunea de toamna
25 October 2016
FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU, ediţia a 26-a – Programul zilei a V-a
25 October 2016

29 octombrie 2016 la Teatrul Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’ – babysitting pentru copii, Spectatori pentru adulți

Timișorenii care au copii cu vârsta între 4 și 12 ani și doresc să vadă spectacolul montat recent de regizorul Radu Afrim la Teatrul Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’, pot beneficia pe 29 octombrie de servicii de babysitting cu personal calificat.

Pentru că managementul timpului poate fi dificil, Teatrul Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’ din Timișoara urmează exemplul teatrelor din lumea întreagă și vine în sprijinul părinților ocupați care își doresc să vadă un spectacol de teatru. Copiii vor petrece cele trei ore, cât durează spectacolul, în Sala Studio ocupându-se cu jocuri educative și haioase în limba română și limba maghiară. În timp ce pedagogul Salamon Katalin supraveghează și coordonează activitățile copiilor, părinții pot urmări spectacolul ‘Detalii naive, total lipsite de profunzime din viața și moartea unor spectatori’, în Sala Mare a Teatrului.

Ne propunem ca, pe viitor, opțiunea de babysitting în timpul spectacolelor de la Teatrul Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’ să fie disponibilă cel puțin o dată pe lună.

Pentru mai multe informații despre serviciul de babysitting sunați la numărul de telefon: 0746952899, sau trimiteți email pe adresa pr@tm-t.ro.

Biletele pentru spectacolul din 29 octombrie se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’, strada Alba Iulia nr. 2 în fiecare zi între orele 16-19. Spectacolul este tradus în limba română.