Bob Dylan, literatură și muzică. O întâlnire cu Mircea Cărtărescu, Sorin Gherguț, Denisa Comănescu și live music Oigăn
23 November 2016
VOCILE MEMORIEI CU ANCA MATEESCU SI EUGEN LUCAN
24 November 2016

Acolade : Invitati – Laura Câlțea, Ileana Cantuniari, Vasile Morar

Ediția din 23 noiembrie 2016 a „Acoladelor” vă propune o nouă temă de reflecție care, suntem siguri, vă va trezi interesul.

Vom vorbi despre frumos și gust estetic cu profesorul universitar VASILE MORAR, într-un prim episod de așezare teoretică a subiectului și a teritoriului aferent.vasile-morar

În săptămânile următoare vom continua să circumscriem, alături de alți invitați – scriitori, artiști plasticieni, muzicieni – modul cum e cu putință frumosul, emoția, creația artistică.

În „ForumulAcoladelor am invitat-o, de această dată, pe cititoarea de cursă lungă LAURA CÂLȚEA să ne vorbească despre formatul, conținutul, mizele și publicul blogului ei intitulat Blogul unei cititoare de cursă lungă.

ileana-cantuniariApariția la Editura Vremea a trilogiei exilului semnată de Vintilă Horia și transpunerea ei în limba română de ILEANA CANTUNIARI constituie subiectului rubricii „Confluențe”.

Apoi, continuăm povestea cuvintelor „bucurie și a se bucura”, pentru ca, în finalul emisiunii să vă prezentăm revistele Polemici de la Baia Mare și Ramuri de la Craiova.

Cu un minut înainte de sfârșit, lansăm întrebările pentru concursul emisiunii, la acare așteptăm răspunsuri și pe adresa de e-mail: acoladeliterare@yahoo.ro.

Realizatorii – Oana-Georgiana Enăchescu și Constantin Cristian Bleotu – vă doresc AUDIȚIE PLĂCUTĂ!