ATELIERUL DE JUCĂRII la Happy Cinema București
15 April 2017
Actriţa Ileana Stana Ionescu la 81 de ani
18 April 2017

Actorul Jackie Chan a devenit personaj într-un serial de animație în 3-D

Starul hong-konghez de arte marțiale Jackie Chan, una din fețele cele mai cunoscute din cinematografia chineză, a prezentat un serial de desene animate în 3-D în care va lupta împotriva monștrilor și va da sfaturi copiilor, a informat ziarul South China Morning Post citat de EFE.

Intitulat “Noile aventuri ale lui Jackie Chan”, serialul de 104 episoade este difuzat în versiune pentru copii de un personaj animat al actorului. Acesta, însoțit de prietenii săi ‘J-Team’, va lupta împotriva spiritelor malefice și alți monștri într-o serie de aventuri care se termină cu bine pentru ca toți copiii să doarmă liniștiți noaptea.

Sursa foto: All New Jackie Chan Adventures / Facebook

Adresat copiiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, fiecare episod se încheie cu Jackie Chan, care pe ton părintesc dă lecții de bună purtare și de bune maniere spectatorilor.

Serialul adaugă un nou produs “imperiului” lui Jackie Chan, 63 de ani, care de la tradiționalele film de kung fu și-a extins orizontul la universul muzicii și la alte produse care îi poartă numele, de la sticle de vin la becuri.

Jackie Chan este unul din actorii cei mai bine plătiți din lume — Forbes îi cifrează veniturile anuale la aproximativ 61 de milioane de lume — și deține chiar o funcție politică în regimul chinez, având în vedere că este consilier în materie de filme și divertisment în cadrul Conferinței Consultative Politice.

AGERPRES