Justiția, educația și drepturile persoanelor LGBTQ la One World Romania 11
22 January 2018
Medeea Marinescu:  „Din păcate, trăim într-o lume condusă de mediocritate. Cred că avem obligația și datoria să avem o atitudine“
22 January 2018

Alex Ivănoiu revine în „Lampio și grăuntele de lumină” la Palatul copiilor pe 27 ianuarie

Lampio și grăuntele de lumină este o poveste delicată și plină de sensibilitate, o istorie originală, adaptată și dramatizată pentru copiiîn regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătrașcu și cu o scenografie semnată de Cristian Marin. Își dă concursul corpul de balet al Teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf  Ioana Macarie, care declară « Lampio si grăuntele de lumina este un spectacol magic. Este o călătorie spre tine însuți, fie că ești copil sau adult. L-am văzut de 7 ori până acum şi mă surprinde de fiecare dată, deşi îl cunosc.” 

“Înainte de fiecare spectacol mă gândesc la faptul că pentru unii acesta este primul contact cu teatrul. Ceea ce mă face să simt o responsabilitate uriașă. Gândul că cei mai mulți dintre copii o să rămână cu o amintire plăcută mă îndeamnă să tratez spectacolul cu și mai multa importanță. Iar adultii au de câștigat un moment de sinceritate cu ei înșiși. Și atât cât se deschid în legătură cu spectacolul, regăsesc în el un mesaj foarte simplu și foarte puternic.” declară Alex Ivănoiu, titularul rolului principal din spectacolul „Lampio și grăuntele de lumină”. Recenta producţie prezentată de Primăria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului „Stela Popescu” va fi prezentată la Sala mică a Palatului Național al Copiilor, sâmbătă, 27 ianuarie, la ora 11 (bilete pe www.mystage.ro).

M.A.