Crăiasa Zăpezii își construiește regatul de gheață pe scena Teatrului Gong din Sibiu
30 December 2016
Dansul urșilor din Comănești azi la Festivalul “Datini și Obiceiuri Strămoșești”
30 December 2016

Antena Satelor va înfige plugușorul brazdei FM la Comănești

Sâmbătă, 30 decembrie, echipa Antenei Satelor va fi parte a paradei Festivalului de datini și obiceiuri strămoșești de la Comănești pentru a bate toba tradițiilor și a da o veste mare: cel mai curat post de radio românesc, Antena Satelor, se va auzi tare și clar, în FM, în toată această parte a Moldovei.
Începând cu ora 12, printre urși, capre, căiuți și măști, plugușorul Antenei Satelor va străbate străzile capitalei obiceiurilor de iarnă românești pentru a anunța că anii ce urmează vor fi cu belșug de cântec autentic și povești cu tâlc pe frecvențele Antenei Satelor.
La 25 de ani de la difuzarea primei sale emisiuni, Radio România Antena Satelor se pregătește să devină, pe frecvența 89,0 FM, vocea unei părți importante a Moldovei și portavocea problemelor specifice ale unei comunități care înțelege păstrarea tradițiilor ca pe o datorie de credință.
Antena Satelor, post public de radio, parte a Societății Române de Radiodifuziune, ocupă un loc aparte în piața de radio din România. Oferta editorială a postului se concentrează pe informarea și orientarea locuitorilor de la sate și din orașelor mici, izolate, cu accent pe informaţiile de utilitate şi pe emisiuni specializate pentru o agricultură performantă.
La Antena Satelor, muzica populară și tradiţiile sunt la ele acasă, regăsindu-se zilnic în emisiuni, având menirea creării unei atmosfere românești autentice şi obiectivul păstrării lor nealterate pentru generaţiile care vin.
Mereu aproape de cei peste 700.000 de ascultători ai săi, Radio România Antena Satelor este, întâi de toate, un radio care generează o atmosferă familială, un radio social, ”spus” cu sinceritate, de la om la om.