Dilema veche la Timpul Prezent – “Toleranţă, intoleranţă“
16 February 2017
Spectacole de teatru la muzeu!
16 February 2017

Aplicația şi hărțile Munții Nostri îți transformă telefonul într-un adevărat GPS

Aplicațiile pentru telefonul mobil munții noștri și city up oferă turiștilor informațiile de care au nevoie atunci când doresc să viziteze un oraș sau să facă un traseu montan. Cele două aplicații sunt gratuite, iar cea cu traseele montane fucționează și fără a avea nevoie de conexiune la internet.

Francesca Rusu

Munţii Noştri” este un nume de care îşi amintesc cu nostalgie şi astăzi montaniarzii împătimiţi.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu „Munţii Noştri”, acesta este numele unei colecţii de ghiduri turistice dedicate regiunilor montane ale României, publicată de editura Sport-Turism între anii 1974-1992.

Sub acest brand, Schubert & Franzke îşi propune crearea unor noi hărţi tematice, care prezintă masivele muntoase ale României. Acestea vor cuprinde alături de cartografie şi o amplă parte descriptivă a traseelor, a crestelor muntoase, prezentarea unor popasuri şi refugii, totul fiind conceput pentru alcătuirea unei colecţii cu adevarat utilă.

Schubert & Franzke și-a propus să readucă în atenţia pasionaţilor de munte această colecţie, păstrând numele care a consacrat-o, dar adoptând “look”-ul secolului XXI.