Ascultă Vocile de Azi – actorul Mitică Popescu
27 August 2018
Ascultă Vocile de Azi – Mirela Vescan, un make up artist celebru
30 August 2018

Ascultă Vocile de Azi – regizoarea şi scenarista Cristina Iacob

A fost şefă de promoţie la regie şi a făcut un master la London Film School, are deja 6 lung metraje, 3 scurt metraje de ficţiune şi un documentar, iar producţiile ei au fost selectate în festivaluri de renume (Cannes, RubyMountain Film Fest USA, DaKino, Cinemaiubit). A scris scenarii şi chiar a jucat într-un film, a fost reporter de televiziune, fotomodel, director de marketing şi Vj, iar când în 2016 Selfie 69 aduna cei mai mulţi spectatori în cinematografe, acesta reaușită la Box Office-ul românesc a făcut-o pe CRISTINA IACOB o regizoare de succes, care a ales comedia pentru că îi prilejuieşte o stilistică mult mai complexă decât s-ar crede la prima vedere. Şi chiar dacă pare fragilă şi delicată, pe set ține în mâna filmul cu forţă şi determinare, hotărâtă să îşi urmeze până la capăt pasiunea pentru cinema şi să le ofere spectatorilor creaţii care să îi bucure şi să îi destindă.

A înfiinţat şi prezidează Asociaţia Scenariştilor din România din dorinţa de a oferi profesioniştilor o platformă care să vină în întâmpinarea nevoilor lor – şi îşi doreşte să i se alăture cât mai mulţi dintre cei care – ca şi ea – vor ca lucrurile în industria cinematografică autohtona să înceapă să fie ca afară!

Şi pentru că este un om înzestrat şi limpede, pentru energia de lumină pe care o emana, pentru că fiecare întâlnire cu ea este o bucurie, am invitat-o pe Cristina Iacob la un dialog despre provocările cinematografiei actuale, dar şi despre noul ei film, despre iubirile ei şi felul în care îşi împarte timpul între ele.