Gala Premiilor UCIN – 2017
15 April 2017
Actorul Jackie Chan a devenit personaj într-un serial de animație în 3-D
17 April 2017

ATELIERUL DE JUCĂRII la Happy Cinema București

Happy Cinema Bucuresti vă invită la spectacolul de teatru pentru copii “Atelierul cu jucării” pe 7 mai, ora 11:30.

Mulți se întreabă oare ce se întâmplă vara în Atelierul lui Moș Crăciun, atelierul în care elfii și zânele construiesc jucării pentru copii. Jucăriile vor să facă grevă, crezând că nu mai sunt iubite de copii, iar elfii își lasă lucrul și se așează la plajă, la piscină. Însă Cartea are un plan care răstoarnă situația și face ca toate personajele fantastice să înțeleagă în final că toți copiii sunt buni și ca își vor merita jucăriile la iarna, sub brad.
Distribuția este formată din copii cu vârste între 6 și 18 ani, studenți ai Studioului Daniela Nane, copii care joacă fiecare un personaj care să i se potrivească și care să-l pună în valoare, evident, pe măsura posibilităților vârstei, astfle încât spectacolul să atingă un standard ridicat de performanță. Ei cântă cântecele ca soliști sau în cor și construiesc coregrafic un univers plin de imagini animate și culoare.

Mosul: Mihnea Niculescu Cartea: Maia Dumbrava Robotul: Nora Dinca/Alexia Procopovici Mingea: Costin Ghita/ Ana Maria Gubernu Papusa: Sofia Argesanu/Ana Maria Ionescu Copilul papusii: Eva Cazacu Copilul robotului: Ilinca Cristea Copilul mingii: Ian Procopovici Somnoroasa: Doris Constantinescu Fetita: Sabina Iliescu/Eva Margasoiu Pitici, elfi, zane: Mihaela Samoila, Nectaria Dima, Emma Bratosin, Fatima Tuaeen, Ilinca si Natalia Amuraritei, Maria Ana, Maria Stan, Maria Azaria Secicar, Sofia Ciotirnel, Stefan Damu, Mara Craciun, Ioana&Teodor Preda, Gabriela Tanasoiu, Mia Marinescu, Anastasia Firca, Ioana Popescu

Daniela Nane
Text: Dan Doboș
Muzica: Adrian Daminescu

Costul unui bilet pentru copii este 15 lei, iar pentru adulți este 20 lei. Grupurile au parte de oferte speciale, la preț redus, pentru detalii și rezervări puteți suna la 0777 556 976.