NOII INFRACTORI, o comedie amară de frapantă actualitate, pe scena mare a TNB!
8 February 2019
Duminică la dialogurile Răsfațului, invitata Michaelei Platon este doamna Alexandrina Halic
10 February 2019

AUDIO Filmul CADOU DE CRĂCIUN a primit Marele premiu la Festivalul internațional de scurt metraje de la Clermont-Ferrand

Filmul CADOU DE CRĂCIUN, în regia lui Bogdan Mureșanu, a primit sâmbătă seara Marele premiu la Festivalul internațional de scurt metraje de la Clermont-Ferrand, Franța. Premiul aduce calificarea la Oscar!

Festivalul internațional de scurt metraje de la Clermont-Ferrand este cel mai mare festival de film dedicat scurt metrajelor. În ceea ce privește audiența și prezența profesională, este cel de-al doilea cel mai mare festival de film din Franța, după Cannes. Festivalul se află în centrul multor activități și misiuni desfășurate pe tot parcursul anului de colectivul „Sauve qui peut le court métrage”.

“Cadou de Crăciun” (2018) a fost produs de compania de film Kinotopia. Din distribuție fac parte Andrei Văncică, Ioana Flora și copilul Luca Toma. Acțiunea filmului se petrece în seara de 20 decembrie 1989, când o scrisoare către “Moș Gerilă” a micuțului Marius transformă seara părinților într-un coșmar.

https://soundcloud.com/user-396758896/bogdan-muresanu

interviu de Madalina Corina Diaconu
foto: facebook