Proiecție suplimentară duminica 29 aprilie, I, Tonya, cu participarea lui Sebastian Stan la American Independent Film Festival
29 April 2018
Rămas bun, Ilie Gheorghe!
30 April 2018

AUDIO Sebastian Stan la American Independent Film Festival

Photo Credits: Ionuț Rusu 

La a doua ediție a American Independent Film Festival, care a început vineri 27 aprilie 2018, invitatul de onoare a fost actorul american de origine română Sebastian Stan, care a avut, în acest weekend, trei întâlniri cu publicul.

„Uneori, viața unui actor este plină de neprevăzut. Îmi pare foarte rău că, din păcate, trebuie sa-mi scurtez cu o zi vizita în România. Trebuie să mă întorc la New York pentru un nou rol. Asta înseamnă că nu voi fi în București luni seară, când va fi proiecția filmului I, Tonya.  În schimb, vom organiza o altă proiecție duminică seara, la 22:30. Știu că unii dintre voi vor fi supărați și vă înțeleg. Sper însă să mă pot revanșa față de voi duminică seara. Dacă veniți, vă promit că voi fi numai zâmbet. Vă rog să fiți alături de mine când voi introduce filmul I, Tonya”, a transmis Sebastian Stan fanilor, pe pagina de Facebook – American Independent Film Festival.

reportaj de Madalina Corina Diaconu

Photo Credits: Ionuț Rusu