A luat naștere primul Smart Lab 4.0 din România!
25 April 2019
Istoria speciei umane
29 April 2019

Azi la Radio România Cultural: Idei în nocturnă – Diaspora. Dincolo de granițe

Invitat – dr. psihologie Cezar Giosan, profesor de psihologie la Berkeley College din New York, SUA și lector în Departamentul de Psihologie al Universității Bucuresti.

De la 21.10 la 22.00, pe toate frecvențele radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro

Realizator Corina Negrea

Cezar Giosan este psihoterapeut în SUA și psiholog clinician atestat să practice psihologia clinică în România, parte a echipei ID Therapy Bespoke Treatment Center in Bucuresti (www.giosan.net).

Cezar Giosan are un doctorat in psihologie de la New School University (New York City, SUA). A lucrat ”o perioada indelungata in cadrul Departamentului de Psihiatrie de la prestigioasa universitate Cornell. Departamentul de Psihiatrie de la Cornell University este situat pe primul loc in Statele Unite la calitatea cercetarii stiintifice si grija fata de pacient.

In prezent sunt Profesor de Psihologie la Berkeley College (New York City, SUA) precum si Lector in cadrul Departamentului de Psihologie de la Universitatea din Bucuresti, unde sunt si conducator de doctorate in psihologie. Sunt autorul a zeci de articole stiintifice publicate in reviste internationale de psihologie, iar lucrarile mele au fost citate de peste 1000 de ori in literatura internationala de specialitate (pentru mai multe informatii despre activitatea mea academica, veziwww.giosan.com).”


Sursa foto – facebook Cezar Giosan, cu acceptul autorului