SpeechXRays Spoofing Chalenge
1 April 2019
STRESUL PROFESIONAL ȘI MEDIUL CORPORATIST
2 April 2019

Azi la Radio România Cultural: Cafeneaua de știință – Cum se construiește performanța

Cu viziune, pasiune, perseverență și încăpățânare.

Și cu convingerea că nimic nu e mai valoros decât investiția în educația copiilor și că cercetarea serioasă se poate face cu bucurie – cu aceeași bucurie pe care joaca o dă oricărui copil.

În fine, cum se construiește performanța?

Așa cum o fac și au făcut-o invitații Cafenelei de știință din această seară:  Dr. Adriana Sarah Nica, Profesor dr. de Medicină Fizică, Reabilitare și Balneoclimatologie, Coordonatoarea Departamentului de Reabilitare a Universității de Medicnă și Farmacie ”Carol Davila” din București, Șefa Departamentului III din cadrul Institutului Național de Reabilitare, specialist în medicină sportivă, Dr. Ing. Mircea IGNAT, inițiatorul și coordonatorul Centrului “Alexandru Proca” pentru Iniţierea în Cercetarea Ştiinţifică a Tinerilor (CICST) din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA, Departamentul de Micro și Nanoelectrotechnologie  și Prof.Dr.Fiz.Wilhelm Kappel, Director științific al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA și director al aceluiași institut în perioada 2001-2016 , perioadă în care s-a înființat și centrul ”Alexandru Proca”.

În direct, între 19.00 – 20.00, pe toate frecvențele Radio România Cultural dar și video online pe pagina de facebook a Radio România Cultural.

Realizator și moderator Corina Negrea

Credit foto  Mircea Ignat, ICPE-CA