DANEMARCA
25 December 2016
“SMURFS, Live On Stage”, un spectacol premieră în România
26 December 2016

Belcanto – The Luciano Pavarotti Heritage

BELCANTO este un concept gandit de Luciano Pavarotti inca din timpul vietii, dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze. Acum, acest concept a fost realizat de catre “ Fundatia Luciano Pavarotti” in colaborare cu “ArsLab/Sinfonica” si s-a concretizat intr-un spectacol de inalta clasa care poarta in intreaga lume “mostenirea lui Luciano Pavarotti (The Luciano Pavarotti Heritage)”.

Asociatia AMICI DELLA MUSICA impreuna cu M TIME Entertainement aduce acest spectacol la Sala Palatului din Bucuresti in data de 28 martie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei din Romania, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

BELCANTO este gandit ca un musical care aduce un tribut stilului de belcanto in diferite forme muzicale care depasesc barierele temporale si spatiale. Conceput pe mai multe teme, spectacolul marcheaza evolutia acestui stil in Italia si in lume. Publicul va fi condus intr-o calatorie imaginara plecand din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge pana in Londra lui Freddy Mercury, trecand prin creatiile marilor compozitori de opera (Verdi si Puccini), operetele austriece si franceze, musicalurile americane si succese pop si rock.

Showul are ca protagonisti solistii ( tenori, soprane, baritoni, 2mezzosoprane), impreuna cu balerini si instrumentisti.

Regia artistica a spectacolului a fost incredintata lui Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole la Cirque du Soleil, showul lui Celine Dion la Vegas, spectacolele de la Lido din Paris si multe altele.

Conceptul de spectacol, gandirea regizorala si artistica, talentul incontestabil al interpretilor, scenografia, costumele, fac din BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage o exceptionala oportunitate pentru spectator sa traiasca o experienta intensa si emotionanta cu bucuria descoperirii (sau revederii)celor mai apreciate momente de creativitate artistica din istoria muzicii.

PROGRAM SPECTACOL

TABLOUL 1 – De la Renastere la Baroc
-C.Monteverdi – Orfeu ( Toccata) / Deus in Adjutorium /
-G.F. Haendel – Ombra mai fu / Halleluja/
Tabloul 2 – Opera bufa
-G.B.Pergolesi – Lo Frate Nnammurato
-G. Rossini – Largo al Factotum
-G. Donizzetti – Una Furtiva Lagrima
Tabloul 3 – Giuseppe Verdi
-I Vespri Siciliani
-Rigoletto – Caro Nome / La Donna e Mobile / Bella Figlia del Amore /
-Traviata – Libiamo
Tabloul 4 – Giacomo Puccini
-Tosca – E lucevan le Stelle / Recondita Armonia
-Gianni Schicchi – O mio bambino caro
-Madama Butterfly – Un bel di vedremo
-La Boheme – Oh, soave fanciulla
-Turandot – Padre Augusto
Tabloul 5 – Napoli
-G.Rossini – Tarantella
-Suite Napoli – Core ‘Ngrato / Torna a Surriento / Funiculi, funicula/
Tabloul 6 – Belcanto in lume
-Instrumental – B.Britten / R. Wagner / G. Bizet
-Suite internazionale – Wiegenlied nr.4 (Berceuse de Brahms) / Dein ist mein Ganzes Herz ( Le Pays du Sourire) / Lippen Schweigen (La Veuve Joyeuse) / Cielito Lindo / Granada / Habanera (Carmen) / Duo Des Fleurs (Lakme) / Somewhere ( West Side Story) / All I Ask of You (The Phantom of The Opera)
Tabloul 7 – Pop & Rock
-Instrumental – Who wants to live forever (Quinn)
-Suite pop & rock – Bruccia la Terra (Le Parain) / Con te partiro / Buongiorno a te / Nel Blu Dipinto di Blu (Volare) / My Heart Will Go On / Caruso / Bohemian Rhapsody.
Final
-G.Puccini – Nessun dorma (Turandot)

Pret bilet cat. 1 – 350 lei
Pret bilet cat. 2 – 250 lei
Pret bilet cat. 3 – 175 lei
Pret bilet cat. 4 – 100 lei