Dimensiunea științifică a artei: Sillyconductor – Ondillocitherium, instrumentul muzical care se autodistruge
1 March 2021
Pastila antistres: Terapia narativă
2 March 2021

Cafeneaua de știință – 1 martie 2021 – Un principiu si mai multe păreri: principiului Haldane și reformarea cercetării românești

foto: pixabay.com

Invitați  Mihai Miclăuș, dr. biologie, cercetător,  Institutul Național pentru Științe Biologice din Cluj-Napoca și cercetător asociat la UBB Cluj-Napoca,  Octavian Voiculescu, dr.în neuroștiințe, șef de laborator în Departamentul de Fiziologie, Embriologie şi Neuroştiinţe al Universităţii Cambridge, Marea Britanie, Ioan Ovidiu Sîrbu, conf. dr.  Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, Vlad Manea, Dr. în științe, specializarea geodinamică, cercetător senior la Universitatea Națională Autononomă din Mexic, profesor invitat în cadrul Institutului de Cercetare iCUB al Universității Bucuresti, membru al Academiei Mexicane de Științe și Lucian Pârvuelscudr. în biologie, conf., Facultatea de Chimie, Biologie și Geografie a Universității de Vest, Timișoara.

 

 

Cafeneaua de știință, de la 19.00 la 21.00, pe toate frecvențele Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, realizator Corina Negrea.