Dimensiunea științifică a artei – Artistul român Lucian Indrei a propus un experiment în acceleratorul de particule de la Trieste
2 December 2019
Pastila antistres – „BURNOUT” – Boala luptătorului
3 December 2019

Cafeneaua de ştiinţă – De-a arhitectura sau cum să ”Construim prin educaţie”

Așa cum își definește, de fapt, crezul asociația De-a arhitectura ( http://www.de-a-arhitectura.ro/), ”invitată” la Cafeneaua de ştiinţă din 2 decembrie 2019!

În direct de la Librăria Humanitas de pe Magheru, între 19.00-20.00, pe toate frecvențele Radio Romania Cultural şi pe www.radioromaniacultural.ro dar şi pe facebook Radio Romania Cultural.

Reprezentată, asociația, de Mina Sava și Vera Marin, preşedinta şi, respectiv, vice-preşedinta asociaţiei dar şi Claudia Pamfil, responsabilă cu formarea/trainingul în cadrul programelor asociației.

Mina Sava este arhitect, reședinta asociației și membru fondator – al asociației dar și al Ordinului Arhitecților din România (OAR), delegat al OAR la programul de lucru al Uniunii Internaționale a Arhitecților intitulat ”Arhitectura și copiii”.

Vera Marin – arhitect cu specializare în urbanism, cadru didactic la Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București,  vice-preşedinta asociaţiei dar și președinta asociației pentru Tranziție Urbană 

Claudia Pamfil, doctorand în urbanism, cu studii de urbanism și design de procese participative, formator certificat în cadrul asociației și responsabilă pentru programele de formare ale acesteia.