Zilele Evoluției la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
5 February 2018
Ziua Siguranţei pe Internet
6 February 2018

Cafeneaua de ştiinţă: ”Imaginația la putere. Cum și ce va schimba Inteligenta Artificială?”

Aceasta este tema dezbaterii din această seară, înregistrată la Institutul francez din București în data de 25 ianuarie a.c., dezbatere organizată de Institutul francez sub genericul ”Noaptea ideilor”.

Invitați: prof.univ.dr Adina Florea, decanul Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica din București, directorul Laboratorului de Inteligență Artificială și Sisteme Multiagent din cadrul aceleiași universități și președinta Asociației Române de Inteligență Artificială

Horia Velicu, șeful Departamentului de Inovație din cadrul  BRD – Group Société Générale, cu o experiență de peste 20 ani în domeniul bancar si pasionat de informatică. 

 

Nu în ultimul rând, Constantin Vică, lector la Facultatea de Filosofie, director adjunct al Centrului de Cercetare în Etică Aplicată al Universității București, unde predă cursul de Etică în IT (etica informației și computerelor), Cultură digitală, New Media and Intercultural Communication etc. Zona de cercetare – etica informației și computerelor, roboetică și etica Inteligentei Artificiale / a mașinilor, filosofia informaticii, etică aplicată, filosofie. 

Realizator si moderator Corina Negrea 

Pe toate frecventele Radio Romania Cultural și online, pe www.radioromaniacultural.ro, între 19.00 – 20.00

Irina Petrescu, directoarea Institutului francez din Bucuresti