TEATRUL DE COMEDIE SĂRBĂTOREȘTE ONLINE ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI
18 March 2020
Începând din weekendul 21-22 martie, spectacolele Teatrului Ion Creangă se văd online
19 March 2020

Campania #ActorIndependent- #PlăteșteChiria unui #ActorIndependent

Acum când toți #stămacasă, actorii din teatrul independent riscă s-o piardă.

Rămași fără unica sursă de venit, actorii din sectorul independent se află în situația de a nu-și mai putea plăti chiriile. Plecată din câteva gânduri bune, campania #ActorIndependent își propune să strângă donații prin cont direct, sau prin cumpărarea de bilete la spectacol virtual „inDEPENDENT de chirie” de pe Bilet.ro.

O echipă mixtă de oameni de comunicare (creație, publicitate online și producție video) s-a mobilizat în mai puțin de o săptămână, creând toate materialele necesare inițiativei: website, campanie în Social Media, filmări și testimoniale.

Manifesto-ul campaniei aici: https://youtu.be/gJmWS5yJsic

Zi de zi, artiști îndrăgiți vor trage un semnal de alarmă, vă vor spune poveștile lor dar și poveștile actorilor din teatrul independent pe care-i susțin. Începem cu nume mari: Marius Manole (inițiatorul campaniei), Oana Pellea, Mihai Călin, István Téglás, Chris Simion, Șerban Pavlu și Vlad Zamfirescu. Aceștia sunt doar primii artiști care au răspuns chemării noastre și alte noi nume se vor alătura în săptămânile următoare. Pentru că totul se întâmplă cât se poate de LIVE, campania crește de la o clipă la alta și asta nu face decât să ne bucure. Parteneri media, publicații și vedete se vor alătura acestei mișcări de solidaritate.

Noi spunem #PlăteșteChiria unui #ActorIndependent, pentru că doar împreună putem să-i ajutăm să treacă peste această perioadă cel puțin dificilă. www.actorindependent.ro www.Instagram.com/actorindependent www.Facebook.com/actorindependent Campania este creată pro-bono de către Storywood Studio, Screen Native și Trubaduro, prin Fundația Calea Griviței, cu parteneriatul Bilet.ro.

Echipa din culise: Creație: Paul Cioc și Ștefania Cucu Account Management: Ana Bărăităreanu și Daria Monoranu Development: Alin Dănilă Producție: Cristina Ceausu, Adrian Bîlă și Bogdan Amarfi Imagine: Răzvan Chirilă Editing: Alice Furdui