Geoparcul Ținutul Buzăului – în pregătire pentru a fi propus în   Rețeaua Globală a Geoparcurilor protejate UNESCO
23 May 2017
Radio România Cultural – martor la “EVOLUȚIE: povestea ilustrată în imagini a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
23 May 2017

Câștigătorii ediției 2017 Innovation Labs

Luni 22 mai, sute de participanți, sponsori, lideri de mari companii, specialiști IT, jurnaliști au făcut ca sala Ronda a hotelului Intercontinental să fie neîncăpătoare, finala competiției Innovation Labs și-a desemnat câștigătorii.

Innovation Labs este programul de preaccelerare din România destinat tinerilor dornici să-și pună ideile în practică. La începutul lunii martie, 6 maratoane ale inovației, care s-au ținut în 6 mari centre universitare, au desemnat cele 40 de echipe calificate pentru perioada de mentorat și preaccelerare a proiectelor. Timp de 2 luni participanții au lucrat la dezvoltarea ideilor și realizarea unui prototip viabil și persuasiv sub îndrumarea mentorilor – antreprenori și profesioniști de top din industria IT&C.

Anul acesta este a 5-a ediție a Innovation Labs care a coagulat cei mai innovativi tineri din: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu și Alba-Iulia.

Câștigătorii ediției 2017, Innovation Labs, sunt:

Grand Prize – Pentest-Tools.com
Best Business – YardLabs and VisageCloud
Best Product – iOLA
Best Pitch – werit.ro
Best Energy – enerGO
Best Health&Lifestyle – Sunee