LSRS prezintă: tineri români de excepţie, modele pentru o lume întreagă!
4 January 2017
Licitaţia Atelier Camil Ressu la Artmark
4 January 2017

Ce apariții pregătește Editura Litera în 2017

Aparițiile Editurii Litera continuă și în 2017, cu autori premiați și consacrați și titluri dintre cele mai interesante. Noutăți veți regăsi în curând în imprintul Introspectiv, Litera mică, în colecțiile de business, nonfictiune, gastronomie, enciclopedii & atlase, istorie, limbi străine și cărți de colorat pentru adulți.

Românul “O viață marunta”, de Hanya Yanagihara, nominalizat la Man Booker Prize și la Național Book Award, este un start excelent pentru ficțiune în 2017. Cartea, de o extraordinară forță și emoție despre legăturile indisolubile ale prieteniei și despre limitele rezistenței umane, s-a aflat pe listele cu cele mai bune titluri ale anului întocmite de publicații prestigioase precum The New York Times, The Guardian, The Wall Street Journal, Huffington Post, The Times.

Celebra serie autobiografică “Lupta mea”, de Karl Ove Knausgård, continuă anul acesta cu volumele patru și cinci din totalul celor șase.

Colecția Buzz Books va fi completată cu titluri de excepție precum “The Girl Before”, de J.P. Delaney – român de suspans în curs de ecranizare, “Carol”, de Patricia Highsmith – carte ecranizată având în rolurile principale pe Cate Blanchett și Rooney Mara sau “All Our Wrong Todays”, de Elan Mastai, român în curs de ecranizare.

La Litera mică, volumele marca Disney vor ocupa în continuare un loc deosebit în bibliotecile micilor cititori și vor veni în întâmpinarea marilor apariții cinematografice ale acestui an: “Frumoasa și bestia”, “Masini 3”, “Spider-Man”.