Designerul Ana Wagner a fost invitata Ionei Bâldea Constantinescu în emisiunea “Orașul Vorbește”
14 December 2016
Poveștile germane vor încheia programul de spectacole din acest an la Teatrul Gong
14 December 2016

Conferință inedită și o premieră misterioasă – Invitată specială: DOAR M… DE LA MARGUERITE

Sâmbătă, 17decembrie, de la ora 18:30, vă adresăm o invitație specială și inedită, la Conferința de prezentare a Premierei de balet ”DOAR M…. DE LA MARGUERITE”, ce va avea loc la Sala Studio a Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Spectacolul-premieră ”Doar M… de la Marguerite”, stabilit pentru data de 3 februarie 2017,   va readuce pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca celebra poveste de dragoste a curtezanei Marguerite Gautier cu tânărul Armand Duval, inspirată din romanul ”Dama cu camelii” de Alexandre Dumas-fiul, într-o concepție regizorală și coregrafică aparte, special realizată pentru această ocazie de către Livia Tulbure Gună, pe ritmurile muzicii compozitorului băimărean Călin Ionce, în scenografia Lilianei Moraru.

Spectacolul de balet cu puternice influențe moderne și accente de teatru-dans, realizat în șapte scene ce țin publicul cu sufletul la gură, va revela o poveste pasională, plină de trăire și dramatism, ce surprinde tema regenerării condiției umane prin dragoste și sacrificiu. O intersecție de flashback-uri și imagini de petreceri luxuriante de salon, fericire culminantă și întâlniri suprarealiste cu personaje alegorice, emoțiile unei iubiri sincere și reveniri triste în singurătate:  toate ne vor fi dezvăluite și povestite de creatorii spectacolului și de soliștii balerini la conferința premierei.

Vă așteptăm, așadar, Sâmbătă, 17 decembrie, ora 18:30, la o avanpremieră diferită, purtată pe pași de dans contemporan, alături de frumoasa M., curtezana salvată prin iubire!

Intrarea la Sala Studio a Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima”  este liberă.