DOCUMENTAR: Documente oprite de la licitație la New York ar putea oferi o imagine a comunității evreiești din Cluj din secolul al XIX-lea
22 March 2021
DOCUMENTAR: Royal Albert Hall – 150 de ani de la înființare
29 March 2021

DOCUMENTAR: Copiii-minune ai cinematografiei internaționale

Recent, au apărut  zvonuri că Emma Watson renunță la actorie. Acum în vârstă de 30 de ani, Emma Watson a cunoscut celebritatea în copilărie, când, împreună cu Rupert Grint și Daniel Radcliffe, a jucat în seria „Harry Potter“. Cu toate că toți trei au continuat să joace și după încheierea filmărilor la „Harry Potter“, niciunul nu a reușit să atingă vizibilitatea din anii 2000.
Același lucru s-a întâmplat și cu Dakota Fanning, care, în urmă cu 20 de ani, apărea în toate filmele de succes ale momentului. A fost unul dintre copiii-minune ai Hollywoodului, însă, în prezent, nu se mai bucură de aceeași notorietate.
Despre Shirley Temple, care și-a început cariera la vârsta de trei ani, și Macaulay Culkin, cunoscut pentru că l-a interpretat pe Kevin McCallister în franciza „Home Alone“, dar și despre alți copii-minune ai cinematografiei internaționale, care fie au renunțat la cariera actoricească, fie au continuat să se afle în lumina reflectoarelor și la maturitate, a vorbit Dorina Călin cu criticul de film Andreea Chiriac Hentea.