Lansarea manuscrisului facsimilat al Poemului Erotocrit, un bestseller al secolului al XVIII-lea
13 December 2016
Întâlnirile muzicale OPERA FANtastica: LUMINIȚA ARVUNESCU ÎN DIALOG CU ROXANA CONSTANTINESCU
13 December 2016

CRĂCIUN PENTRU TOȚI LA ATENEU

Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI organizează sub Înaltul Patronaj al M.C.P.N., pe data de 20 decembrie la orele 19:00, din nou, spectacolul „Crăciun pentru toţi” pe scena Ateneului Român în colaborare cu FILARMONICA „GEORGE ENESCU” si TVR.

In această a 18-a ediție pe scena Ateneului Român va evolua grupul instrumental Traffic Strings care va prezenta spectacolul „ClassiComiShow”. Producător – Lucian Moraru

Bazat pe muzică de Strauss, Rossini, Puccini, Șostakovici, „ClassiComiShow”, conține un fir roșu care unește conceptul de divertisment de înaltă clasă cu tușe fine de interacțiune între public și artiștii de pe scenă. Toate capodoperele muzicale care fac parte din acest spectacol sunt regizate astfel încât muzica este acompaniată de elemente teatrale care vor adăuga mesajului sonor un plus de culoare, vivacitate și farmec, imprimând astfel evenimentului multă bucurie, voie bună, o atmosferă specifică Crăciunului.

Pe scenă vor evolua și dansatori profesioniști care vor delecta publicul cu prestația lor pe muzică de vals și tango argentinian.

Ca şi în trecut colaborarea cu Televiziunea Română este deosebit de importantă pentru informarea şi co-optarea telespectatorilor din întreaga ţară şi străinătate la această acţiune filantropică care depăşeşte caritatea si devine umanitară.

Din fondurile strânse în urma vânzării biletelor prin EVENTIM.RO și a donațiilor care pot fi făcute în conturile menționate mai jos, Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI cumpără anual instrumente, accesorii și partituri pe care le donează în mod direct copiilor talentați din liceele de muzică din țară cât și instituțiilor de învățământ a căror obiect de activitate este pregătirea tinerilor pentru această profesiune nobilă, muzica.

DESPRE TRAFFIC STRINGS :
“Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecărui gen muzical pe care îl abordează. Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele în seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic și în același timp profund autentic”.

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Românesc ori muzica lui Bach și Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote și ritmuri în concertele de Jazz și Tango, TRAFFIC STRINGS transferă publicului o stare de bine contagioasă”.

“De la concertele lor ieși plin de energie iar viața este întotdeuna mai frumoasă după ce îți administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie și speranță”.