CONSULTAȚII – 13 NOIEMBRIE 2021 Provocarea de a trăi cu diabet
13 November 2021
ȘTIINȚĂ 360 – 15 NOIEMBRIE 2021 COVID, O PANDEMIE ÎN DESFĂȘURARE
15 November 2021

Dimensiunea științifică a artei: Andreea Stoica – Profesorii trăsniți aduc on-line lecțiile de chimie de clasa a VIII-a. Ep. 1

 

NOUL sezon ,,Știința Altfel” aduce online lecțiile de chimie pentru clasa a VIII-a. Lecțiile sunt realizate de FunScience împreună cu Simona Constantin, profesor de chimie la Liceul Tehnic Cezar Nicolau

După succesul înregistrat cu primul sezon „Știința Altfel”, Asociaţia Fascination, în parteneriat cu FunScience Romania şi televiziunea educaţională Da Vinci, lansează al doilea sezon al emisiunii pe canalul de YouTube „Profesorii Trăsniți”.

Primul sezon a înregistrat deja peste 250.000 de vizualizări, iar producătorii își propun în această nouă serie să ofere în continuare o perspectivă amuzantă, trăsnită şi interactivă asupra științei.

500 de ore au fost necesare pentru a realiza a doua parte a proiectului, care include10 episoade de chimie pentru clasa a VIII-a, inspirate din lecțiile ce se regăsesc în programa școlară. Sezonul 2 va putea fi urmărit pe YouTube, locul preferat al generației Z. Canalul de YouTube „Profesorii Trăsniți” are peste 90.000 de abonați și își propune să fie un suport educațional pentru copii, profesori și chiar și pentru părinți.

Lecțiile sunt realizate și moderate după un concept FunScience și adaptate într-un limbaj accesibil copiilor cu ajutorul unui specialist în domeniu: Simona Constantin, profesor de chimie la Liceul Tehnic Cezar Nicolau.

https://www.youtube.com/channel/UCT0VdzX-D0X8d7W1kRsPvsw

https://www.youtube.com/watch?v=VIyugVAJDx0

 

Interviu cu Andreea Stoica actriță, fondatoarea Asociației Fascination 

Realizator Mihaela Ghiță