Cum se stabilește data sărbătorii Paștelui?
20 April 2020
Laurențiu Gheorghe: ”Biserica este o contrapondere naturală la tendința noastră de virtualizare a raporturilor”
20 April 2020

Dimensiunea științifică a artei – Profesorii trăsniți, în direct, pe internet – ep 2

Spooky, profesorul trăsnit, dezvăluie experimentele pe care le transmite în direct, în fiecare zi de luni până vineri la orele 15:00, pe canalul youtibe ”Profesorii trăsniți”.

La început a fost un singur profesor trăsnit, Spooky, apoi s-au alăturat și alții, acum este o întreagă echipă de 5 profesori trăsniți care în fiecare zi vă introduc în lumea fascinantă a țtiințelor și a experimentelor de chimie și fizică.

Spooky face experimente, Andreea răspunde la diverse întrebări ”de ce?” trimise de copii, Roxy Foxy dezvăluie ”Mituri și adevăruri din știință”, Crista Chimista prezintă căte o biorafie a unui svant celebru, iar cel mai tânăr profesor trăsnit, care este doar clasa a 7-a, Erik Culescu, răspunde zilnic la întrebarea ”Știați că?”.

Canalul Profesorul Trăsnit și experimentele profesorilor trasniti sunt compuse din activități pentru copii și adolescenți cu sute de experimente atent selectionate și organizate pe discipline. 

Canalul este inițiativa Asociației Fascination în parteneriat cu Fun Science România și televiziunea de programe științifice Da Vinci Learning. Aceste programe sunt prezentate de o echipă condusă de Andreea M. Stoica prin personajul mult indrăgit  Spooky “PROFESORUL TRĂSNIT”.

Interviu prin zoom.us cu Spooky aka Alexandru Iacovlev și Andreea M. Stoica

Realizator Mihaela Ghiță