Știința 360
26 February 2020
Idei în nocturnă. Dincolo de granite – În ”Lumea ciber-fizică” – în seara aceasta cu profesorul Gheorghe Ștefan
27 February 2020

Dimesniunea științifică a artei – Februarie este luna curajului pentru Tzitzi Poc – programul de educație emoțională – ep 4

Programul de educație emoțională Tzitzi Poc fondat de Mirona Păun și Mihaela Țimpău face educație emoțională pentru copii, prin teatru interactiv.

În fiecare sâmbătă au loc spectacole de teatru, iar duminica atelierele interactive pentru copii și părinți – UPlay. Fiecare lună celebrează câte o calitate: în luna februarie curajul, în luna martie prietenia, în aprilie se sărbătorește Paștele și vor fi întâlniri cu iepurașul, în luna mai onestitatea, și în luna iunie se sărbătorește copilăria. 

Evenimentele organizate de  Tzitzi Poc se desfășoară la Teatrul Recul, care este un spațiu cultural aflat în incinta fostei fabrici de bumbac de pe Splaiul independenței, din București. Pe lângă teatrul de improvizație cu care s-au lansat, Recul s-a extins cu parteneriatul Programului de educație emoțională Tzitzi Poc.

Recul este un proiect care a transformat un spațiu abandonat într-un spațiu cultural, au transformat fosta fabrică de bumbac într-un teatru, au făcut tranziția de la industrial la cultural.

Interviu cu Mirona Păun, cofondatoare a Programului de educație emoțională Tzitzi Poc.

Realizator Mihaela Ghiță

Foto din arhiva Tzitzi Poc