30.000 de bilete la Festivalul Enescu 2017, epuizate în primele ore de la punerea în vânzare. Ce concerte și recitaluri mai mai sunt disponibile
22 February 2017
Amintiri dintr-o viaţă de artist – baritonul NICOLAE HERLEA (1): Noi, neavând posibilitatea să trăim mai bine, trăiam mai frumos, prin arta pe care o făceam!
22 February 2017

ECO – Schweighofer pierde certificarea FSC, presiunea asupra pădurilor din România rămâne

“Decizia Forest Stewardship Council – FSC este una fermă și de lăudat. Pentru Schweighofer este o catastrofă pentru că nu mai pot oferi clienților produse etichetate cu sigla FSC. Clienții lor sunt din peste 80 de țări de pe toate continentele și aceștia pot renunța începând de astăzi să mai cumpere de la Schweighofer. SPAR, OBI și Hornbach o făcuseră deja”, a declarat Gabriel Paun, presedintele Agent Green, organizatia care a sesizat, inca din 2011, unele dintre ilegalitatile companiei austriece Holzindustrie Schweighofer.

Ce importanta are certificarea FSC, ce protectie ofera padurilor si ce masuri pot fi luate pentru stoparea flagelului taierilor ilegale.

Interviuri cu Gabriel Paun, presedintele org Agent Green, laureat al premiului EuroNatur  2016, si Radu Vlad, coordonator proiecte regionale si programe pentru paduri in cadrul WWF, organizatia care a facut la FSC sesizarea oficiala impotriva companiei austriece.