FILIT 2020 – o ediție sub semnul continuității
1 September 2020
Apariţie editorială inedită a lucrării „Secolul al XIX-lea în doi mesianici chibzuiţi şi un vizionar mistic”, de Eugen Simion
2 September 2020

Editura RAO lansează Simfonia sălbatică

Text: Dan Brown
Ilustrații: Susan Batori
Muzica: Dan Brown Interpretează: Zagreb Festival Orchestra

Editura RAO va publica Simfonia sălbatică la 1 septembrie 2020, odată cu ediția originală și cu toate edițiile internaționale.

Data de publicare: 1.09.2020 Format: 28 x 25
Categorie: FICŢIUNE COPII Domeniu de editare: ILUSTRATE Număr de pagini: 44

ISBN: 978-606-006-412-1
Preţ special pentru precomandă: 44 lei

Simfonia sălbatică este o carte ilustrată unică foarte amuzantă, în care Maestrul Șoricel, ținând plin de încredere bagheta în mână, îi invită pe cititori să-i viziteze, împreună cu el, pe prietenii săi din lumea animalelor, de la gheparzi și canguri la elefanți și balene albastre. Ilustrațiile sunt realizate de Susan Batori cu mult umor, iar textul conține numeroase indicii și enigme pentru cititorii de toate vârstele.

Copiii și adulții se pot bucura de această carte citind-o în mod obișnuit sau pot alege să asculte compozițiile muzicale originale în timp ce citesc – câte una pentru fiecare animal – utilizând o aplicație interactivă pe mobil, care folosește realitatea augmentată pentru a reda instantaneu melodia corespunzătoare pentru fiecare pagină atunci când camera unui telefon mobil este ținută peste ea.

DAN BROWN este autorul a numeroase bestselleruri internaționale, inclusiv Codul lui Da Vinci, Inferno, Simbolul pierdut, Îngeri și demoni, Origini etc., cu peste 220 de milioane de exemplare tipărite. Este absolvent al Amherst College și Phillips Exeter Academy, unde a fost profesor de engleză, înainte de a se dedica scrisului. Locuiește în New England, împreună cu labradorul lui, Winston.

SUSAN BATORI este o ilustratoare maghiară și graficiană pasionată de designul personajelor. A studiat grafică la Academia Maghiară de Arte Frumoase din Budapesta.