Hamnet, cartea anului 2020, este disponibilă acum în librăriile din România
3 February 2021
Editura Polirom organizează Concursul anual de debut, ediția 2021, la secțiunea Proză
4 February 2021

Editura RAO lansează TĂRÂMUL DE CENUȘĂ, Sarah J. Maas

„Sarah Maas trece de la o saga fantastică la un roman de fantasy cu implicații psihologice…

Un nou capitol demn de seria Tronul de Cleștar.“

HuffPost

„O poveste impresionantă despre evoluție personală și despre salvarea pentru care trebuie să lupți din greu.“

Kirkus Reviews

Al șaptelea volum al seriei Tronul de cleștar

 Aelin a riscat totul pentru a-și salva poporul, dar costurile au fost uriașe. Închisă într-un coșciug din fier de către regina spiridușilor, Aelin trebuie să dea dovadă de foarte multă voință pentru a îndura cele câteva luni nesfârșite de tortură. Să cedeze în fața lui Maeve ar însemna să grăbească sfârșitul celor pe care îi iubește.

Cât timp Aelin e prizonieră, Aedion și Lysandra sunt ultima linie de apărare, singurii care mai pot lupta împotriva distrugerii Terrasenului. Totuși, își dau seama destul de repede că aliații pe care i-au convins să lupte împotriva hoardelor lui Erawan s-ar putea să nu fie suficient de mulți și de puternici ca să îi salveze. Împrăștiați pe continent, Chaol, Manon și Dorian trebuie să-și găsească singuri calea către salvare, păstrând speranța că vor reuși, în cele din urmă, să creeze o lume mai bună. În același timp, Rowan traversează mările alături de tovarășii săi pentru a-și găsi soția capturată înainte să o piardă pentru totdeauna.

Când destinul face ca în sfârșit să se reunească, trebuie să lupte cu toții pentru a avea o șansă la un viitor. Unele legături vor deveni mai profunde, în timp ce altele vor fi compromise definitiv în capitolul final al seriei Tronul de cleștar.

SARAH J. MAAS e autoarea cărților de mare succes din seriile Tronul de cleștar și Regatul spinilor și al trandafirilor. A început să lucreze la prima carte când avea doar șaisprezece ani. Născută în New York, Sarah a absolvit Hamilton College în 2008 având ca specializare principală scrierea creativă și specializare secundară studii religioase. În prezent, locuiește în Pennsylvania împreună cu soțul ei, Josh, și cu băiețelul lor, Taran, și pregătește lansarea unor noi romane fantasy, așteptate cu mare nerăbdare de fanii din întreaga lume.