Un  Cehov pentru secolul XXI, în premieră la TNB
12 September 2021
Teatrul Dramaturgilor Români – PREMIERA unui spectacol în regia lui FELIX ALEXA!  
13 September 2021

Eroii din „Mortal Kombat” vin la TNT

 

TNT va difuza în luna octombrie primele două filme din franciza fantasy „Mortal Kombat”, completată anul acesta cu lungmetrajul omonim, lansat pe marile ecrane în luna aprilie a acestui an.

Bazate pe jocul video cu același nume, filmele din seria „Mortal Kombat” sunt centrate pe un turneu antic în care cei mai buni luptători din diferite tărâmuri luptă între ei. Cel care învinge în zece bătăii poate invada tărâmul învins.

 

În primul film din franciză, trei eroi sunt convocați să lupte într-un astfel de turneu nu pentru a prelua un alt teritoriu, ci pentru a apăra Pământul de a fi cucerit de forțe malefice.

„Mortal Kombat” (SUA, 1995), regizat de Paul W. S. Anderson, va fi difuzat de TNT pe 10 octombrie, la ora 22:05.

Din distribuția lungmetrajului, inclus în competiția Sitges – Catalonian International Film Festival, fac parte Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby, Talissa Soto și Bridgette Wilson.

Filmul cu buget de 18 milioane de dolari a fost un succes de box office la jumătatea anilor 1990, cu încasări de peste 122 de milioane de dolari.

 

În continuarea acestuia, „Mortal Kombat 2: Anihilarea/ Mortal Kombat: Annihilation” (SUA, 1997), regizată de John R. Leonetti, care a fost director de imagine la primul lungmetraj, actorii Robin Shou și Talissa Soto își reiau rolurile.

De această dată, grupul de luptători are la dispoziție doar șase zile să salveze Pământul de o invazie extradimensională.

„Mortal Kombat 2: Anihilarea” va fi difuzat de TNT , pe 10 octombrie, de la ora 23:55.

 

Despre WarnerMedia 

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).