P.A.R.T.Y. la ARCUB: problemele contemporaneității ambalate în comedie
6 June 2018
HAPPYCINEMA® aduce pe marele ercan două filme remarcabile: Hitler versus Picasso and the Others și Caravaggio: The Soul and the Blood
6 June 2018

FESTIVALUL AMINTIRI DIN COPILĂRIE, Ediția a V-a, 15-17 iunie 2018 – Parcul Tineretului, București

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă, organizează în perioada 15-17 iunie, în Parcul Tineretului, o nouă ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie, un festival cât un carnaval și o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de întreaga familie.

Fie că priviți spre stele sau preferați să alergați cu picioarele pe pământ, lăsați deoparte zilele plicticoase și alăturați-vă celui mai vesel alai. Zeci de prieteni dragi – clovni, muzicieni, actori și acrobați – sosesc de departe pentru a transforma o porțiune din oraș într-o insulă a Amintirilor.

Printre musafirii acestei ediții se numără teatre și companii independente din Columbia (Compania AAINJAA), Danemarca (Teatrul Paolo Nani), Italia (La Sbrindola) și Spania (Karcocha Street Art și Compania Osadia). Acestora li se adaugă îndrăgitul duo româno-australian, Dr. Bubble și Milkshake, dar și artiști locali, care vor fi prezenți cu spectacole de teatru și ventrilocie, concerte și demonstrații de dans.

În premieră, festivalul găzduiește și două instalații interactive din străinătate: „Cu capul în nori”, un spațiu delicat, pentru visători, creat de Svironi Michal (Israel), și „Marele Labirint”, conceput de Compania Itinerània (Spania) – 400 de metri pătrați de coridoare și enigme care vor putea fi vizitate în zilele de 16 și 17 iunie.

Aflați mai multe despre cea de-a V-a ediție a festivalului și despre activitățile programate pe durata celor trei zile aici.