A apărut un nou număr al ziarului Viața medicală!
2 March 2018
Neajutorarea învățată și optimismul învățat
5 March 2018

Festivalul Elektro Arts

Dans, video, muzică electroacustică, instalații, toate însoțite de senzori, computere, sisteme audio complexe, tehnologii care însoțesc actul artistic de la etapa de creație până la aceea de spectacol, toate acestea se vor împleti în cadrul festivalului Elektro Arts, care va avea loc la Cluj – Napoca la sfârșitul lunii mai.
Elekro Arts 2018 este ediția a 3-a, prima a avut loc în 2013  sub egida Toamnei Muzicale Clujene, când artiștii au avut la dispoziție o singură seară de spectacol în care au prezentat muzică electroacustică însoțită de proiecții video în timp real. Între prima și a doua ediție a fost un hiatus de 4 ani, timp în care fenomenul muzicii electronice și a artelor însoțite de tehnogie a crescut, atât în rândul artiștilor cât și ca interes pentru public.
Festivalul Elektro Arts,  eveniment cofinațat de AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), va avea loc în perioada 24-26 mai 2018 în sala de concerte a Academiei de Muzică și la Palatul Urania din Cluj-Napoca.
Interviu cu Adrian Borza, fondatorul și directorul artistic al festivalului Elektro Arts, compozitor și cadru didactic la Academia de muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca
Realizator: Mihaela Ghiță