Dirijorul-fenomen Christoph Eschenbach, violonistul Renaud Capuçon și membrii Firlarmonicii Berlin oferă un program special publicului la Festivalul Enescu
20 September 2021
S-a deschis expoziția „I-auzi corbii” la Muzeul de Artă din Bacău
20 September 2021

Festivalul Internaţional de Jazz Johnny Răducanu

Consiliul Județean Brăila, Primăria Mun. Braila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale organizează, în 29-31 octombrie 2021, ediția a VIII-a a Festivalului Internaţional de Jazz Johnny Răducanu.

Festivalul este organizat în scopul omagierii ilustrului brăilean, Johnny Răducanu, a perpetuării operei sale și a personalității sale artistice distincte. Marea sa dragoste pentru oraşul Brăila, întrecută doar de dragostea pentru muzică, atenţia acordată constant tinerilor creatori sau interpreţi de jazz sunt celebrate anual în cadrul festivalului.

Festivalul se desfășoară pe două secţiuni: concurs și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului;

Înscrierea la preselecţia Festivalului Internaţional de Jazz Johnny Răducanu este deschisă tuturor tinerilor, cu vârsta cuprinsă între 16- 35 de ani  care pot trimite materialele necesare inscrierii, până în data de 30 septembrie 2021 la adresa de email festival.braila@gmail.com.