Începe o nouă ediție a Festivalului KINOdiseea Altfel
4 April 2019
Under The Silver Lake în premieră la American Independent Film Festival
4 April 2019

Festivalul Teatru Sub Lună #5

Festival de artă în aer liber, SINGURUL festival independent care aduce TEATRUL în aer liber, aniversează anul acesta 5 ANI!

Festivalul reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz, blues sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume, sculptură sau o lansare de carte.

Totul pe durata celor 17 zile de festival: 5-21 IULIE!

Şi pentru că este o ediţie aniversară festivalul va avea loc în 2 locaţii.

LUNI – JOI – Teatrul InDArt
Deschis anul acesta pe Strada Colţei, la numărul 44. Aici vor avea loc în fiecare seară: Lansări de carte, Vernisaje, Ateliere, Dezbateri Culturale, Conferinţe.

VINERI – DUMINICĂ – Quantic
Intrarea Grozăveşti. Aşa cum sunteţi obişnuiţi terasa clubului va fi amenajată ca în poveste. Aici se vor ţine piesele de teatru şi concertele în aer liber. Tot aici sala mare va găzdui expoziţia de artă contemporană.

În fiecare zi o nouă piesă de teatru şi un concert diferit!
Peste 300 de artişti implicaţi

9 spectacole de comedie
9 concerte de jazz, rock acustic, balade
Expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume
Zonă de relaxare, Food-Court, Activităţi sportive în aer liber
Animatori pentru copii, Spectacole stradale

Teatrul InDArt vine cu 3 PREMIERE, 3 comedii bine regizate de Bogdan Gagu Indart, Managerul InDArt, Creatorul şi Fondatorul Festivalului Teatru Sub Lună.

“Cum să distrugi o nuntă”,
“Prieten sau iubit?”,
“Chiriaşul Clandestin”

Regizorul Dan VICTOR va aduce în acest spaţiu inedit proaspăta producţie TESTAMENTUL, o satiră la adresa societăţii după un text al renumitului dramaturg-comic Pierre de Marivaux

Pastram SUSPANSUL si vom anunta restul spectacolelor din festival unul cate unul pana pe 1 iunie!

Câteva din trupele care vor urca pe scena Festivalului pentru a ne bucura simţurile:

Umbra
Trupa Barter
D-L Goe
Adenium – lansare TRUPA

Câteva din activităţile de la Sediul Teatrului InDArt. Accesul este LIBER în limita locurilor disponibile.

Lansare de Carte: GNUM, roman scris de Bogdan GAGU şi tipărit la Editura InDArt
Atelier Fotografie susţinut de Imagine Art Studio – Photography & Videography
Workshop Improvizaţie dăruit de Scoala de Teatru Qfeel

Programul final al festivalului va fi afişat pe 20 MAI pe siteul www.teatrusubluna.ro, când se vor pune în vânzare biletele pentru fiecare zi, care vor costa 50 lei, accesul fiind permis la toate activităţile festivalului din acea zi!

PRESALE

Abonament FULLPASS FESTIVAL – 190 lei

Abonament de WEEKEND – 90 LEI

Abonamentul FULL PASS FESTIVAL îţi asigură intrarea la toate piesele de teatru, concerte şi alte activităţi conexe de pe perioada festivalului, 5-21 IULIE

Abonamentul de WEEKEND este valabil doar pentru unul din cele 3 weekenduri şi va fi validat în prima zi de folosinţă. Definim weekend perioada vineri-duminică. Acest abonament asigură accesul la toate activităţile din acel weekend.

Abonamentele din presale vor fi disponibile pana pe 15 mai sau pana la epuizarea acestora.

Locurile la mese se ocupă în ordinea sosirii. Nu se fac rezervări nominale pentru evenimentele susţinute în aer liber.

Pentru a vă rezerva un loc pentru activităţile susţinute la Sediul Teatrului InDArt folosiţi adresa de email: contact@indart.ro

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul “Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.

#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei.

Aceștia pot folosi arta ca mod de a înțelege actul artistic ca un produs accesibil, prin care se pot cunoaște mai bine atât pe ei înșiși, cât și pe cei din jur.

#teatrusublună este o inițiativă de îndrumare și informare cu scopul consolidării culturii contemporane.

Credem că regenerarea culturală și artistică sunt esențiale într-o societate ale cărui valori au dispărut sub monolitul comunismului și susținem importanța diversității și a inițiativei individuale sau colective.

ORGANIZATOR: Teatrul InDArt
Co-organizatori: Quantic, mySTAGE, RoEvents.ro