Terapia cu oxigen hiperbaric aplicată pentru prima dată în România, bolnavilor de cancer care vor trece pragul Clinicii Nera!
15 December 2016
Corina şi cei trei magi ai săi ajută bolnavii de cancer: Noi vrem doar ca lumea să înţeleagă că această boală este cruntă şi se poate întâmpla oricui
15 December 2016

Filantropia, civismul, compasiunea nu se regăsesc în conturi goale. În lupta împotriva cancerului, cronometrul nu se poate da înapoi

Suntem cu toţii un creion în mâna lui Dumnezeu şi scriem o poveste de dragoste lumii şi mai mult ca în orice altă perioadă a anului, luna decembrie este dedicată Binelui, Altruismului şi Bucuriei dăruite celor din jur.

Radio Reşiţa în parteneriat cu Crucea Roşie oferă în perioada 19 – 24 decembrie Muzică pentru viaţă!

Singura raţiune, când vorbim despre cancer, este dorinţa de a găsi aliaţi în a şterge suferinţa. Pentru cei care nu vor putea fi alături de noi în perioada 19-24 decembrie în lupta împotriva cancerului, dar îşi doresc să ajute donând, o pot face în conturile afişate mai jos care sunt, încă, goale.

Filantropia, civismul, compasiunea nu se regasesc în aceste conturi goale… Suntem cu toţii un creion în mâna lui Dumnezeu şi scriem o poveste de dragoste lumii, într-un demers umanitar, într-o luptă împotriva cancerului, în care cronometrul nu se poate da înapoi.

Vrei să ajuţi bolnavii de cancer, dar nu poţi fi alături de noi? O poţi face printr-un gest simplu – donează!

RO45BTRLEURCRT0376715101 în EURO
RO95BTRLRONCRT0376715101 în RON

Sursa: radioresita.ro