Nora Iuga, câştigătoarea Premiului Cartea de Poezie a anului 2016
9 January 2017
Premieră absolută în cadrul ARTIST IN RESIDENCE – Iordache prezintă Suita Titan
9 January 2017

Fluturii sunt liberi, nu-i așa? la Teatrul EXCELSIOR – un nou spectacol semnat de Erwin Șimșensohn

Marți, 10 ianuarie 2017, ora 19.00, Teatrul EXCELSIOR prezintă premiera spectacolului „Fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe, în regia lui Erwin Șimșensohn.

Spectacolul, care a făcut o lungă carieră pe Broadway și pe marile ecrane, vorbește depre libertate și despre curajul unui tânăr orb de a-și lua viața în propriile mâini. Moartea tatălui, o primă iubire eșuată, o mamă mult prea grijulie și posesivă îl împing pe Don să se mute singur într-un apartament din Manhattan, pentru a-și dovedi lui și lumii că, în pofida handicapului său, poate duce o viață normală.

Titlul piesei, inspirat de un pasaj din Charles Dickens, suprinde poezia fragilității destinului proaspăt asumat de personajul principal: „Nu-mi doresc decât să fiu liber. Fluturii sunt liberi. Omenirea nu-i va refuza, cu siguranță, lui Harold Skimpole ceea ce le îngăduie fluturilor”.

„Fluturii sunt liberi” este o piesă despre dragoste, curaj, experiențe definitorii și maturizare, presărată cu umor fin și acorduri de chitară.

 

Distribuția spectacolului:

DON BAKER – Alex Călin
JILL TANNER – Ioana Anastasia Anton
DOAMNA BAKER – Catrinel Dumitrescu
RALPH AUSTIN – Șerban Gomoi

 

Regia: Erwin Șimșensohn

Scenografia: Iuliana Gherghescu

Light Design: Daniel Klinger

 

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa atât online, de pe site-ul bilet.ro, cât și de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

 

Categoria de vârstă: 12+

Durata: 1h 40 min

Mai multe detalii şi noutăţi despre spectacolele şi programele Teatrului EXCELSIOR sunt disponibile pe site-ul teatrul-excelsior.ro.