Regizoarea Ioana Păun a fost invitata Ancăi Mateescu, la GPS Cultural.
25 October 2018
FNT ON AIR la Radio România Cultural: Exploziv de Elise Wilk
26 October 2018

FNT ON AIR la Radio România Cultural: “Portretul Doamnei T.” de Ana-Maria Bamberger

Radio România continuă seria secţiunilor ON AIR ale Festivalului Naţional de Teatru printr-o excepțională selecție radiofonică, difuzată în perioada 19-29 octombrie 2018, la Radio România Cultural. Pe frecvențele din toată țara și pe www.radioromaniacultural.ro, veți putea asculta spectacole ce vor reprezenta alternativa radiofonică a unor montări aflate în selecţia finală a festivalului, dar și spectacole care au fost laureate, de-a lungul anilor, cu premii UNITER sau cu premii internaționale.

Un spectacol inedit, cu regretata actrita Olga Tudorache in ipostaza de protagonista a propriului rol, “Portretul Doamnei T.” de Ana-Maria Bamberger, in regia lui Atilla Vizauer, primea Premiul UNITER pentru Cel mai bun spectacol radiofonic realizat în anul 2006. “Piesa aceasta este cu adevărat povestea mea. Nu am jucat nicio clipă un personaj pentru că nu era nevoie”, a declarat atunci Olga Tudorache. Va invităm să ascultați acest spectacol din care nu lipsesc umorul și tandrețea, vineri, 26 octombrie, de la ora 0.00, in cadrul secțiunii ON AIR a Festivalului Național de Teatru, la Radio România Cultural. 

După “Portretul Doamnei T.” de Ana-Maria Bamberger, veți putea asculta in regia aceluiasi Attila Vizauer, Patru povestiri de Petre Barbu: Gerul iubirii, Rolul vieţii mele, La o crâşmă din Fundeni, Vai, sărmanul tată! Producție laureată  cu SILVER WINNER la Grand Prix Nova București 2013.