Sarbatoarea Brailei, la Bucuresti
29 March 2018
Omul in arta lui Gyarmathy János
12 April 2018

Frumosul pentru suflet si spirit de Sfintele Sarbatori Pascale

Salonul Anual de Arta Plastica Religioasa si Restaurare de anul acesta reuneste pe simezele celor doua spatii expozitionale puse la dispozitia Asociatiei Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare de Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti”, lucrarile de arta realizate de 67 de plasticieni.
Expozitia, ca de fiecare data se dovedeste a fi bogata, asociind icoanelor pe lemn si pe sticla, lucrari de pictura, de arta decorativa, sculptura si design. Colaborarea AFAPPR cu celelalte filiale ale UAP a devenit de acum, traditie si se bucura de un mare interes; expozitiile au capatat anvergura si diversitate iar publicul vede o manifestare complexa care atrage prin culoare, forma si volum.
Prietenia dintre expozanti si desigur, calitatea operelor de arta lumineaza aparte acest eveniment vizual care se bucura de o audienta sporita, de fiecare data.
Restauratori si creatori vin in fata privitorilor, an de an, cu cele mai de seama lucrari ale lor, din dorinta fireasca de comunicare cu celalalt, cu privitorul.
Realizator Roxana Pasculescu