“Black & White” (TEATRU) la Happy Cinema
2 April 2017
Adolescenții fac filme la TIFF: încep înscrierile pentru Let’s Go Digital!
3 April 2017

GIGEL (TEATRU) la Happy Cinema

2 aprilie, de la ora 20:00 la Happy Cinema

Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show eveniment în care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiți actori ai generației actuale, vorbeşte despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.  Cunoscut pentru rolul primarului din “Las Fierbinti”, Gheorghe Ifrim promite o seară de maximă veselie.

Suntem purtați cu nemăsurat umor, multa autoironie şi o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavaroti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinica, de la Demi Moore la doamna Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu şi la multe alte nume mari ale scenei româneşti.

Totul se întâmplă simplu şi adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Sau, cine ştie, poate nu chiar oricare.

Biletele costă 29 lei, categoria B și 39 de lei categoria A și pot fi achiziționate de la casieria HAPPYCINEMA® și online pe Cinemagia și IaBilet.ro