Dimensiunea științifică: Un robot, actor într-un spectacol la granița între teatru-dans-instalație de artă, în regia lui Alexandru Berceanu
17 September 2020
Ecrane mari și mici
18 September 2020

Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe – Astăzi începe cel de-al patrulea ”Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului STOP Cancer

https://www.stop-cancer-romania.ro/


Astăzi începe cel de-al patrulea ”Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului STOP Cancer care se va desfașura virtual, pe platforma Zoom, in perioada 17 septembrie -17 decembrie 2020.
Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP Cancer-România) se desfășoară sub egida “Societatii Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului” cu colaborarea “Societătii Nationale de oncologie medicala din România (SNOMR) si a “Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie“ (SRRO).” (https://www.stop-cancer-romania.ro/)

Invitat – Doru Mugur Paul, dr.in medicină, Associate Professor la Weill Cornell College of Medicine, specialist în hematologie și oncologie medicală la Spitalul New York Presbyterian din New York, SUA .

Radio România Cultural și https://www.radioromaniacultural.ro/, de la 21.10 la 22.00, realizator Corina Negrea

foto arhiva Doru Paul