„Malmkrog” va avea premiera în România, pe 6 noiembrie
6 October 2020
Dezbatere online la Teatrul de Comedie – Provocările la care sunt supuse artele spectacolului
6 October 2020

Incognito de Nick Payne, premieră la Teatrul Național București

Când teatrul trăit pe viu părea că nu se mai poate întoarce curând și că online-ul este singura variantă a momentului, Teatrul Național din București a adus în fața publicului, la  Sala Amfiteatru, două premiere de succes: Jurnal de România. 1989 (un spectacol multimedia de teatru documentar) și M de la Murphy (un spectacol teatru-dans cu artiști independenți).

La Sala Atelier, pregătirile pentru Incognito de Nick Payne, unul dintre cei mai cunoscuți tineri dramaturgi și scenariști englezi, sunt pe ultima sută de metri. O piesă emoționantă despre oameni care și-au pierdut rațiunea, despre alți oameni care și-au pierdut memoria și despre oameni care vor să uite, refugiindu-se în alcool, droguri sau imaginație. Sub conducerea regizoarei Zsuzsanna Kovacs, actorii Teatrului Naţional, Monica Davidescu, Aylin Cadîr, Ovidiu Cuncea și Lari Giorgescu realizează o extraordinară performanță actoricească, interpretând peste 20 de roluri. Primele reprezentaţii cu Incognito vor avea loc în zilele de 15, 16 şi 17 octombrie, de la ora 20.00.

La Sala Media, sâmbăta şi duminica dimineaţă, de la ora 11.00, cei mai mici dintre spectatorii TNB sunt aşteptaţi de Marian Râlea și echipa lui să intre în Cetatea Poveştilor şi să devină eroi din basmele românilor.

La Sala Mică, spectacolele din repertoriul Programului 9G la TNB, destinat tinerei generaţii de creatori de teatru, includ peste 10 titluri din dramaturgia clasică şi contemporană, în interpretarea unor foarte tineri artişti.   

De mâine, 6 octombrie, bilunar, marţea de la ora 19.00, pregătiţi-vă pentru Trei ceasuri bune – pe Youtube TNB! Programul complet al teatrului pe www.tnb.ro.

Teatrul Naţional din Bucureşti a reluat spectacolele la toate sălile, în repertoriul curent fiind incluse titluri dintre cele mai apreciate.