Hepatita C. Testează-te acum! Testează-te aici! Campanie de testare gratuită adresată populației
16 October 2017
Ce mai anticipează scriitorii de literatură științifico-fantastică ?
17 October 2017

Încotro – domeniul aerospațial din Europa?

Cea de a 6-a ediție a CEAS, 16 – 20 oct. 2017, Palatul Parlamentului, București
 
”Acolo unde există industrie aerospațială apare dezvoltarea durabilă.” afirma  Valentin Silivestru dir. gen. COMOTI în prezentarea sa care a făcut o trecere în revistă a principalelor entități din domeniul aerospațial din România.
CEAS – Consiliul Societăților Europene din domeniul Aerospațial, se desfășoară în București sub organizarea institutului COMOTI și Asociația Aeronautică și Astronautică a României. A început ieri la Palatul Parlamentului cu tema: ”Încotro – domeniul aerospațial din Europa?”
De luni până vineri, timp de 5 zile conferințele aduc laolaltă actori reprezentativi din mediul academic, de cercetare, industrie, factori de decizie, specialiști în mentenanță și operatori service pentru un schimb fructuos de idei pentru dezvoltarea în Europa a domeniului eronautic și aerospațial.
CEAS în cifre:
       250 de lucrări de înlat nivel științific, vor fi prezentate.
       Circa 400 de invitați
       15 standuri românești și străine, în expoziție.
CEAS – Council of European Aerospace Societies, este o asociație internațională non-profit care și-a propus să dezvolte cadrul, în interiorul căruia,  marile societăți europene din domeniul aerospațial. CEAS este implicat în toate aspectele din domeniile aeronautic și aerospațial și include în acest moment 14 societăți europene, și un număr de circa 35 000 de membri.
 
Interviu cu Valentin Silivestru, dir. gen. COMOTI
Realizator: Mihaela Ghiță