BCE nu va înăspri politica monetară
7 February 2017
Discovery Romania lansează o campanie împotriva cyberbullying
7 February 2017

Jason Mraz, concert la Bucuresti

Jason Mraz, artistul american care şi-a făcut cunoscute ritmurile folk-pop în toată lumea, va susţine primul concert în România pe 11 martie, la Sala Radio.

Fanii bucureşteni vor avea parte de un show acustic special, ce face parte din seria evenimentelor ”An evening with Jason Mraz and his guitar” – o întâlnire restrânsă cu unul dintre cei mai apreciaţi artişti pop ai momentului.

Muzica lui Jason Mraz a reuşit să aducă împreună oamenii din toate colţurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego şi a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive şi încărcate de emoţie, pentru cântările live pline de viaţă, dar şi pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun.

De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale şi au obţinut numeroase distincţii şi trofee importante în spaţii culturale şi geografice diverse. Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu “I’m Yours” şi “I Won’t Give Up”, a primit şase nominalizări şi două premii Grammy, a câştigat premiile Teen Choice şi People’s Choice şi a susţinut concerte sold-out în amfiteatrele şi arenele din toate colţurile lumii.

Jason Mraz nu e doar un muzician care a impresionat întreaga lume, ci şi o persoană conştientă şi preocupată de rolul său în societatea de azi. Pasionat de activism social, a iniţiat numeroase acţiuni de lobby pentru protejarea mediului înconjurător şi a sprijinit neîncetat drepturile comunităţilor LGBT.

Prin tot ce face, Jason celebrează forţa universală a muzicii ce poate schimbă lumea în bine, inspirând oamenii de pretutindeni. Cei prezenţi pe 11 martie la Sala Radio se vor bucura de energia folk-pop-ului îndrăgit pe tot globul într-un format inedit – Jason şi chitară sa, într-o seară de primăvară cu multă emoţie şi curiozitate.

Biletele la concert pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Eventbook, la preţurile de 125 lei, 180 lei şi 250 lei.

Concertul Jason Mraz este organizat în România de Pure Indie Entertainment.

 

Oana  Ciuca: