Pianista Elisabeth Leonskaja și dirijorul Horia Andreescu, în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu“
20 April 2021
„100%.RO – Prejudecăți”, o colecţie inspirată de „veselia românilor” și de „zgomotul războiului de țesut”
20 April 2021

Jazz in the Park 2021 va avea loc în septembrie, în tot orașul Cluj-Napoca

Organizatorii Jazz in the Park au unificat cele două proiecte planificate pentru 2021 – Jazz în Tot Orașul și Jazz în Parcul Etnografic – într-unul singur. Astfel, Jazz in the Park, câștigător al titlului Best Small Festival la European Festival Awards 2019, va avea loc în perioada 2-5 septembrie 2021, în Cluj-Napoca.

’’Întotdeauna ne-am dorit să oferim o experiență cât se poate de bună atât artiștilor participanți la festival, cât și publicului nostru. După lungi dezbateri, am luat decizia de a ne concentra atenția asupra unui singur mare proiect, la începutul lunii septembrie, întrucât contextul actual ne arată că sunt șanse mult mai bune să facem un eveniment de calitate în a doua parte a verii. Suntem foarte determinați să facem un eveniment memorabil, dar și util pentru comunitatea noastră, și suntem mult mai confortabili cu această nouă structură. Nu vom mai da înapoi de la acest plan și vă invit să ne urmăriți comunicarea, fiindcă de aici încolo sperăm să vă dăm cât mai multe vești bune și concrete’’, a spus Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Potrivit noilor planuri, festivalul se va deschide joi, 2 septembrie, cu un concert în Iulius Parc. În celelalte trei zile vor avea loc zeci de concerte, workshopuri, evenimente speciale și multe alte activități legate de muzică, fiecare loc din festival urmând a avea un concept special. De asemenea, vor exista programe speciale pentru organizatorii locali care vor dori să facă parte din festival.

Mai multe informații despre artiștii care vor fi prezenți la Jazz in the Park 2021 și despre programul festivalului vor fi oferite publicului pe măsura ce vor fi finalizate pe site: jazzinthepark.ro, facebook: /jazzintheparkromania și instagram: @jazzintheparkromania.