Caravana GAUDEAMUS Craiova continuă până pe 5 martie
4 March 2017
Paśmilaj: prima expoziție dedicată designului de produs și plantelor aeriene
4 March 2017

“Jurnal de România.Constanța”, cel mai nou spectacol semnat Carmen Lidia Vidu, se joacă în premieră sâmbătă și duminică

“Jurnal de Romania.Constanta”, cel mai nou spectacol semnat Carmen Lidia Vidu, se joaca in premiera sambata si duminica,  de la ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanta
Vreau să văd cum arată România mai puțin turistică și mai puțin televizată, mă interesează o viață normală, dar a unor oameni mai puțin simpli, adică a unor oameni de cultură. Combinația de actor, viața din spatele scenei și orașele României poate genera o imagine și un discurs aparte, profund și totuși ușor de digerat. E un punct de vedere asupra României 2017, o țară în care sunt multe tensiuni, în care teatrul cunoaște mai mult ca oricand lupte interne și în care viața de zi cu zi e măcinată de probleme sociale, politice și culturale spune regizoarea Carmen Lidia Vidu .
Primul episod al Jurnalului de România are drept protagonişti şase actori din Sfîntu Gheorghe din Secuime. În episodul doi, Carmen Lidia Vidu mută operaţiunea de dezvăluire şi învăluire a unui oraş în Dobrogea, tot cu şase protagonişti, dar toate femei – actriţe la Teatrul de Stat Constanţa. 
Cu detalii  Raluca Radulescu: