Romanul Exuvii de Simona Popescu a apărut în limba bulgară
19 April 2021
Scriitorul israelian David Grossman, laureat al Berman Literature Prize, ediția I
20 April 2021

Jurnalistul Alex Nedea: „Găsesc foarte multă metaforă în mizeria din Româniaˮ

Alex Nedea este jurnalist de investigații și lucrează în presă de peste 17 ani.  Deși mărturisea în  urmă cu ceva vreme că „cetățeanul Alex Nedea nu ar vrea să trăiască în țara nenorocirilor pe care le descoperă jurnalistul Alex Nedeaˮ,  trăiește și contribuie prin munca sa la o Românie mai empatică și mai conștientă de nenorocirile sale.

Alex Nedea a câștigat trei trofee la Gala Premiilor Superscrieri 2021, alături de colegul său de la Recorder.ro, David Muntean – Superscrierea Anului, Superscrierea Cititorilor și premiul I la categoria video. În plus, Nedea a primit și premiul onorific Watchdog – câinele de pază al democrației.

„Nu curajul mă îndeamnă să fac tot ceea ce fac, ci o curiozitate nebună cu care m-am născut. Din cauza asta mă duc uneori cu capul înainte și mă afund într-o poveste sau altaˮ, i-a povestit Alex Nedea Andrei Petrariu, în emisiunea Orașul vorbește.

Pe pagina Fundației Friends For Friends (FFFF.ro), organizatoarea Premiilor Superscrieri, puteți găsi lista completă a câștigătorilor acestei gale.