Spectacolul Lecția de Eugen Ionescu reluat la Teatrul Meridional din Lisabona
15 February 2017
Gaudeamus – Opera scrisă și opera vorbită a maeștrilor
15 February 2017

La final de lună Teatrul Național ‘Radu Stanca’ Sibiu își îmbogățește repertoriul cu două noi producții.

Avanpremiera spectacolului ‘Vorbiți tăcere? / Sprechen Sie Schweigen?’de Gianina Cărbunariu, prima coproducție între Secția Germană și Secția Română a naționalului sibian, este programată în 18 și 19 februarie, de la ora 19.00.

Deși luna e scurtă, aduce și premiera studenților Departamentului de Artă Teatrală al Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, ‘Iubirea la oameni’, de Dimitri Bogoslavski, în regia lui Bogdan Sărătean. Spectacolul va fi prezentat, cu distribuții diferite, în 17 și 18 februarie, la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte, iar accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile.

Avem deosebita plăcere de a vă invita vineri, 17 februarie 2017, ora 11:00, în foaierul TNRS, unde va avea loc conferința de presă organizată pentru aceste evenimente, la care vor participa: Gianina Cărbunariu, Constantin Chiriac, Alex Halka, Mihai Păcurar, Bogdan Sărătean și actorii din distribuția spectacolului ‘Vorbiți tăcere? / Sprechen Sie Schweigen?’ — Emoke Boldizsar, Daniel Bucher, Ofelia Popii, Valentin Spath și Marius Turdeanu.