Vasile Andru: “Paradisul meu sunteți voi”
25 April 2017
Căsătorie de plăcere, de Tahar ben Jelloun – un roman despre dragoste și tabuuri
26 April 2017

Lansare de carte: Aşteptându-l pe Bojangles

Multi-premiatul roman ”Așteptându-l pe Bojangles”, de Olivier Bourdeaut se lansează pe 26 aprilie ora 19.00, la Carturesti (Pictor Arthur Verona, nr. 13-15).

Invitați: Alice Georgescu, Ana Maria Onisei și Bogdan Tănase. Prezintă Dana Ionescu, coordonatoarea colecției Babel.

Cartea de debut a scriitorului francez a stârnit entuziasmul francezilor și s-a bucurat de un enorm succes de public, fiind considerată una dintre cele mai importante apariții editoriale ale anului și elogiată în numeroase publicații.

Mama și tata dansează pe Mister Bojangles, piesa cântată de Nina Simone, sub privirea fascinată a fiului. Iubirea lor e magie și sărbătoare neîntreruptă. În viața lor nu e loc decât pentru plăceri, fantezii și prieteni. Vârtejul de poezie și himere este mai ales opera mamei. Și totuși, într-o zi mama merge prea departe. Iar tatăl și fiul fac totul pentru a evita inevitabilul. Iubirea nebună n-a fost niciodată mai nebună…

A primit Marele Premiu RTL-Lire, Premiul pentru roman France Télévisions, Premiul studenților France Culture-Télérama, Premiul Académie de Bretagne, Premiul Emmanuel-Roblès și Premiul Hugues Rebell.