PESTE 100 DE PROIECȚII DE FILM ÎN 11 ORAŞE: PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ  
24 May 2022
Teatrul În Culise lansează scurt-metrajul SUPERSTAR, de Ștefan Caraman
24 May 2022

Launmomentdat în parc 2022 caută artiști și actori independenți!

După doi ani de pauză, festivalul “Launmomentdat în parc” revine între 10 şi 12 iunie 2022 în Parcul Regina Maria din Timişoara. Programul se desfăşoară între orele 12:00 şi 23:00, iar intrarea este liberă.

 

Cea de-a V-a ediţie găzduiește un târg de viniluri cu invitaţi din întreaga ţara, un pop-up store la care se pot înscrie artişti şi artizani locali, piese şi ateliere de teatru, proiecţii de filme documentare, dar şi diverse ateliere şi activităţi.

 

Târg de viniluri:

Hanging Around organizează un târg de viniluri în cadrul festivalului. Această zonă reunește atât DJi, cât și colecționarii de plăci de viniluri din București, Oradea și Timișoara. Printre care se numără Lazy Hour Store, MusicOn, Spinnin’ TiMe, Vinilarium, Viniloteca și Vinylcourt.

 

Pentru mai multe informații:

https://fb.me/e/1GtF2zeSJ

 

Pop-up Fair:

Pop-up Fair reprezintă un spațiu de expoziție organizat de Harababura Vintage în cadrul festivalului Launmomentdat în parc. Această activitate aduce împreună artiști și artizani din medii diferite de expresie. Înscrierile se pot face până la 1 iunie.

 

Formular înscriere Pop Up Fair:

https://forms.gle/V2txXuhycLsE837E8

 

Teatru:

Din program nu vor lipsi piesele de teatru sau atelierele de teatru senzorial oferite de asociația Asylum, și nici proiecțiile de filme. Teatrul Labirint Asylum susține timp de trei zile spectacole de teatru interactiv, senzorial și experimental. Spectatorul este condus pe un traseu inițiatic și supus unor experiențe senzoriale inedite. Teatrul senzorial reprezintă o formă de teatru experimental, senzorial, interactiv.

 

Apelul pentru teatru  este deshis până în data de 29 mai, iar categoriile de spectacole pot fi următoarele: teatru clasic profesionist, teatru-dans, teatru pentru copii, teatru de amatori, teatru studențesc, performance și teatru experimental.

 

Formular înscriere teatru:

https://forms.gle/MbwHiYWUWNeGZ4MG6

 

Launmomentdat în parc face parte din programul Timișoara2023 – Capitală Culturală

Europeană și este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte.

 

“Launmomentdat în parc” este un festival internațional născut în 2016 în Timișoara, care propune o simbioză între muzică, artă, teatru și filmPentru mai multe informații, vă rugăm consultați pagina evenimentului “Launmomentdat în parc 2022” –  https://fb.me/e/4ANOcFRc4